Hvordan kommer du af med skæl?

Hvis du lider af skæl, ved du hvordan det kan påvirke ikke kun dit hår og din hovedbund, men også dit velbefindende, dit selvværd og selvtillid.

At leve med skæl kan påvirke en stor del af dit liv, lige fra hvad du vælger at tage på af tøj, til hvordan du har det med dig selv, og din selvtillid i sociale situationer. Nogle gange kan det føles som om at skæl har vundet, men der findes en simpel og anerkendt løsning på dine problemer med skæl.

Kom af med skæl
Nizoral Shampoo 1 % kan hjælpe dig af med skæl så du kan leve et liv uden begrænsninger. Nizoral har i mere end 30 år været løsningen på menneskers problemer med skæl.

I modsætning til mange kosmetiske skælprodukter, fjerner Nizoral ikke kun symptomerne, der følger med skæl, men bekæmper også den egentlige årsag til skæl. Brug Nizoral to gange om ugen for at komme af med skæl.

Tilpasset alle hårtyper
Nizoral er en mild shampoo, der kan bruges til alle hårtyper, farvet hår, permanentet hår og gråt hår. Gør skæl til datid og genvind din selvtillid ved at bruge Nizoral Shampoo 1% til at bekæmpe årsagen til skæl.

Hvad er ketoconazol?
Det er den aktive ingrediens, ketoconazol, i Nizoral Shampoo 1% der gør Nizoral Shampoo så effektiv i bekæmpelsen af skæl. Ikke nok med at det fjerner symptomer og årsagen til skæl, er det også med til at lindre kløe og irriteret hovedbund.

Ketoconazol er den mest ordinerede anti-skæl ingrediens i verden, der bruges til at bekæmpe skæl og seboroisk dermatitis i hovedbunden.

Ketoconazol behandler årsagen til skæl ved at dræbe den svamp, der ofte er årsagen til skæl. Det binder sig til hårets naturlige proteiner og hjælper med at beskytte hovedbunden mod skæl. På denne måde forbliver ketoconazol aktivt, og virker også mellem hårvaske med Nizoral. Brug Nizoral Shampoo 1% to gange om ugen for at komme af med skæl.

Nizoral Shampoo 1% kan bruges til at fjerne udbrud af skæl fra milde angreb til mere alvorlige angreb. Ketoconazol er aktiv i op til syv dage på din hud, hvilket er med til at bekæmpe selv stædige skæl. Det er klinisk dokumenteret at ketoconazol på fire uger bekæmper skæl bedre end Zink Pyrithione.

Hvorfor bør jeg vælg Nizoral?
Umiddelbart skulle man tro at skæl shampoo’er er det samme, men der er en stor forskel mellem Nizoral og andre skælshampooer. Nizoral er et medicinsk produkt, der indeholder det aktive stof ketoconazol, der bekæmper den egentlige årsag til skæl, og ikke kun symptomerne.

Nizoral lindrer hurtigt symptomerne ved skæl, så som kløende, irriteret hovedbund og flagende hud, samtidig med at det bekæmper den egentlige årsag til skæl.