Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål omkring Nizoral®? Se om du ikke kan finde svaret i nedenstående FAQ sektion.

Hvordan bruger jeg Nizoral® Shampoo?

Vask det berørte område med Nizoral® Shampoo og lad det sidde i 3 til 5 minutter inden du skyller det ud. Du bør bruge Nizoral® 2 gange om ugen i 2-4 uger for at komme af med din skæl

Kan jeg bruge Nizoral® under graviditet?

Ketoconazol kan ikke spores i blodet, når Nizoral® anvendes til behandling af skæl i hovedbunden. Men som alle andre medicinske produkter, bør gravide ikke benytte Nizoral® shampoo uden først at have konsulteret egen læge.

Skal jeg være opmærksom på bivirkning, når jeg tager anden medicin?

Det anbefales at vente omkring to uger inden du starter behandling med Nizoral® Shampoo

Kan Nizoral® bruges på farvet hår?

Nizoral® kan forårsage misfarvning af kemisk farvet hår. Dette er dog yderst sjældent, og som regel ikke forbundet med brugen af Nizoral® Shampoo

Kan jeg benytte andre hårprodukter samtidig med Nizoral® shampoo?

Du behøver ikke stoppe med at bruge din yndlingsshampoo, balsam eller andre hårpleje produkter. Du kan let tilføje Nizoral® som en del af dine hårplejerutine.
Nizoral® er skånsomt overfor farvet hår og gråt hår.

Skal jeg vaske mit hår med en almindelig shampoo inden behandling med Nizoral® Shampoo?

Nej. Det er nok bare at bruge Nizoral® Shampoo. Udskift din almindelige shampoo med Nizoral® Shampoo to gange om ugen. Hvis du normalt vasker hår oftere, kan du uden problemer bruge din almindelige shampoo de dage du ikke bruger Nizoral® Shampoo.

Virker Nizoral® også på min kløende hovedbund selvom jeg ikke har skæl?

Nizoral® er en medicinsk shampoo, der bruges til at behandle skæl og seboroisk dermatitis med skællende og kløende hud. Hvis skæl og seboroisk dermatitis ikke er årsagen til dine gener, bør du opsøge egen læge.

Kan børn og spædbørn bruge Nizoral®?

Nej! Nizoral® bør kun bruges af voksne og unge fra 15 år.

Hvor længe kan jeg gemme min Nizoral® Shampoo?

Nizoral® kan holde op til tre år efter produktion. Brug ikke Nizoral efter udløbsdatoen. Brug heller ikke Nizoral®, hvis det lugter eller ser anderledes ud end det plejer.