Hvordan sikrer du en smuk og sund hovedbund?

Vores hår omkranser vores hoved og er med til at gøre os unikke. Det er en del af vores personlighed og har stor betydning for hvordan vi har det med os selv. Derfor kan problemer i hovedbunden som skæl have en negativ indvirkning på vores selvværd.

Mere end 50% af befolkningen oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv at lide af skæl. Og hvis du er en af disse personer ved du, at det kan være meget stressende. Udover den irriterende kløe som skæl kan efterlade, kan det også have en stor betydning for dit selvværd, selvtillid og dit valg af tøj.

Mange der lider af skæl, fravælger at gå med mørkt tøj, der kan afsløre de hvide flager på skuldrene. De fleste mennesker, der har problemer med skæl, angriber problemet med kosmetiske produkter, der kun er med til at lindre symptomerne og ikke bekæmper den egentlige årsag til skæl eller seboroisk dermatitis.

Det er vigtigt at passe på sin hovedbund
Vores hudplejerutiner involverer vores ansigt, vores hænder, vores fødder og vores krop. Men hvad med hovedbunden? Hovedbundspleje bliver ofte glemt, hvilket kan være medvirkende til udvikling af skæl.

Skæl og seboroisk dermatitis kan skyldes forskellige faktorer, men hovedårsagen er oftest Malassezia furfur. Malassezia furfur er en gær-lignede svamp, der uden at forårsage problemer, lever på kroppen af de fleste mennesker. Problemerne starter i det øjeblik svampen begynder at gro. Der kan være forskellige årsager til væksten af Malassezia og dannelsen af skæl. Ændringer i hormonbalancen, tør hud, årstidernes skiften, overfølsomhed overfor hårplejeprodukter og hudproblemer som eksem. Din kost har betydning for din hovedbunds sundhed og det anbefales at spise en nærings- og vitaminrig kost.

Oplev friheden ved at kunne vælge frit fra hylderne i klædeskabet
Lad ikke skæl bestemme hvad du skal tage på, eller lade det gå ud over din selvtillid. Vælg et produkt til at behandle dine skæl problemer som du kan stole på. Nizoral medicinske formulering giver dig hurtig lindring og effektive resultater i behandlingen af skæl fra helt milde til de mere heftige udbrud.

Nizoral Shampoo indeholder det aktive stof ketoconazol, der hjælpe med at bekæmpe årsagen til skæl. Nizoral Shampoo binder sig til de naturlige proteiner i dit hår, hvilket sikrer, at det aktive stof også kan arbejde mellem dine hårvaske. Du behøver kun at bruge Nizoral shampoo 1% to gange om ugen i op til fire uger, for at komme af med dine skæl.

Hvorfor bør du vælge Nizoral?
Kom af med årsagen til problemet og bekæmp dine skæl med Nizoral, der hurtigt og effektivt lindrer symptomer og årsagen til skæl. Regelmæssig brug af Nizoral kan:

  • Behandle årsagen til skæl og lindre en kløende, irriteret hovedbund og flagende hud.
  • Gøre skæl til datid, så du igen kan føle dig veltilpas og selvsikker
  • Give dig en effektiv og mild behandling, der er passer til alle hårtyper
  • Give dig en holdbar løsning uden skæl, uden at du behøver at opgive din favorit shampoo